Bitcoin Accepted Here 3D

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις – Online και/ή Φυσικές – να επεκτείνουν τα έσοδά τους χρησιμοποιώντας το Bitcoin

 

Bitcoin Ενσωμάτωση

Το Bitcoin είναι η τελευταία τάση, και η υιοθέτηση του είναι μια σοφή απόφαση μάρκετινγκ. Η ενσωμάτωση μιας μυριάδας υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πληρωμών, καλάθια αγορών και ηλεκτρονικό εμπόριο, όχι μόνο θα κρατήσουν την επιχείρησή σας ενημερωμένη με τις απαιτήσεις της αγοράς, αλλά θα εκθέσουν επίσης το σήμα σας σε μια μεγαλύτερη βάση πελατών που χρησιμοποιούν και τα κρυπτονομίσματα και τα νομίσματα fiat.

Επιλέγοντας να δεχθείτε Bitcoin ως έμπορος, μπορείτε αμέσως να επωφεληθείτε από τα πολλά οφέλη τα οποία προσφέρει:

 • Η λήψη Bitcoin πληρωμών μέσω του δικτύου Bitcoin είναι δωρεάν.
 • Θα προσελκύσετε τη νέα και αυξανόμενη πελατειακή βάση των χρηστών του Bitcoin και θα αυξήσετε το γνωστικό σας επίπεδο χωρίς την ανάγκη για επιπλέον δαπάνη.
 • Οι Bitcoin πληρωμές είναι γρήγορες, ασφαλείς και μη αναστρέψιμες.
 • Οι Διεθνείς πληρωμές είναι δυνατές χωρίς όρια, καθυστερήσεις ή υψηλές αμοιβές.

1. Δεχτείτε Bitcoin απευθείας

Μπορείτε να δεχτείτε Bitcoin απευθείας, το οποίο είναι εντελώς δωρεάν. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία Bitcoin πορτοφολιού (ένα είδος «ψηφιακού πορτοφολιού»). Από τη στιγμή που θα σας δημιουργήσουμε το Bitcoin πορτοφόλι σας, θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε bitcoins.

2. Αποδοχή Bitcoin μέσω επεξεργαστών πληρωμής

Οι επεξεργαστές πληρωμής σας προσφέρουν διάφορα πρόσθετα πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να δέχεστε Bitcoin πληρωμές και να λαμβάνετε καταθέσεις ευρώ στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Με τον τρόπο αυτό, δεν είστε εκτεθειμένοι στον συναλλαγματικό κίνδυνο του Bitcoin και λαμβάνετε το ακριβές ποσό σε ευρώ αμέσως.
 • Μέσω της BitPay προσφέρεται η επιλογή να ρυθμίσετε αν θα διατηρείτε τις πληρωμές σας μόνο σε Bitcoin ή αν θα τις μετατρέπεται σε Ευρώ, καθώς και κάθε συνδυασμός των δύο (για παράδειγμα 25% Bitcoin και 75% σε Ευρώ με απευθείας ανάληψη στον τραπεζικό σας λογαριασμό).

Σκέφτεστε να αρχίσετε να δέχεστε Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής στο online κατάστημά σας; Θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες του καταστήματος, μπαρ ή εστιατορίου σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Bitcoin, εκτός από άλλες ηλεκτρονικές μεθόδους πληρωμής;

Αναλαμβάνουμε την ενσωμάτωση του επεξεργαστή πληρωμής στο online κατάστημά σας, καθώς και το Bitcoin Checkout το οποίο είναι μια γρήγορα και απλή εφαρμογή για εμπορικές επιχειρήσεις, η οποία επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών bitcoin.

Διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Άμεση επαλήθευση πληρωμής
 • Αυτόματη μετατροπή
 • Ελαχιστοποίηση του κινδύνου νομισματικής αστάθειας για το bitcoin
 • Πάνω από 150 επιλογές νομισμάτων
 • Υποστήριξη πολλαπλών χρηστών
 • Αποδοχή φιλοδωρημάτων
 • Ρυθμιζόμενο ποσοστό φιλοδωρήματος
 • Έξυπνα σταθερά φιλοδωρήματα
 • Απλή αναφορά

 

3. Αποδοχή Altcoins (εναλλακτικά ψηφιακά νομίσματα) μέσω επεξεργαστών πληρωμής

Εκτός από το Bitcoin υπάρχουν κι άλλα αξιόλογα νομίσματα τα οποία μπορείτε να δεχτείτε στην επιχείρησή σας. Για παράδειγμα το Ethereum, το Litecoin, το Dash, το Dogecoin, το Ethereum Classic, το Monero και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να δεχτείτε στο site σας, στο eshop σας, ακόμα και στο φυσικό σας κατάστημα όπως μια καφετέρια, ένα μπαρ, ένα κατάστημα ρούχων και πολλά άλλα.

 • Μπορείτε να δέχεστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια Bitcoin και Altcoins  πληρωμές.
 • Προσφέρεται η επιλογή να ρυθμίσετε αν θα διατηρείτε τις πληρωμές σας στο νόμισμα με το οποίο θα επιλέξει ο πελάτης σας να σας πληρώσει ή αν θα τις ορίσετε να μετατρέπονται αυτόματα σε Bitcoin.
 • Μπορείτε να επιλέξετε οι bitcoin πληρωμές που λαμβάνετε να αποστέλλονται αυτόματα στο προσωπικό σας Bitcoin πορτοφόλι που θα δηλώσετε και να μην παραμένουν μέσα στο λογαριασμό του επεξεργαστή πληρωμών.

 

Σκέφτεστε να αρχίσετε να δέχεστε Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής στο online κατάστημά σας; Θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες του καταστήματος, μπαρ ή εστιατορίου σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Bitcoin, εκτός από άλλες ηλεκτρονικές μεθόδους πληρωμής; Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας για μια πλήρη ενημέρωση.

 

ΕΜΠΟΡΟΙ

 • Μετατροπή Bitcoin σε Ευρώ ή άλλα ξένα νομίσματα
 • Ενσωμάτωση Bitcoin πληρωμής σε website/eshop
 • Ενσωμάτωση Point of Sale συστήματος
 • Δημιουργία πορτοφολιού
 • Εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησής σας για χρήση Bitcoin πορτοφολιού & Point of Sale συστήματος
 • Bitcoin Ασφάλεια

Bitcoin για Eπιχειρήσεις

Το Bitcoin είναι ένας πολύ ασφαλής και οικονομικός τρόπος για να διαχειρίζεστε πληρωμές.

Τα χαμηλότερα τέλη που υπάρχουν

Η υψηλή κρυπτογραφική ασφάλεια του Bitcoin του επιτρέπει να επεξεργάζεται συναλλαγές με έναν πολύ αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Μπορείτε να κάνετε και να λάβετε πληρωμές χρησιμοποιώντας το δίκτυο Bitcoin με σχεδόν καθόλου τέλη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα τέλη δεν απαιτούνται αυστηρώς αλλά συνίστανται για γρηγορότερη επιβεβαίωση της συναλλαγής σας.

Προστασία από απάτη

Κάθε επιχείρηση που δέχεται πιστωτικές κάρτες ή PayPal γνωρίζει το πρόβλημα των πληρωμών που αργότερα ανακαλούνται. Απάτες με αντιλογισμό χρέωσης (chargeback frauds) έχουν ως αποτέλεσμα την περιορισμένη πρόσβαση στην αγορά και την αύξηση των τιμών, η οποία με τη σειρά της τιμωρεί τους πελάτες. Οι πληρωμές Bitcoin είναι μη αναστρέψιμες και ασφαλείς, πράγμα που σημαίνει ότι το κόστος της απάτης δεν το επωμίζονται πλέον οι έμποροι.

Γρήγορες διεθνείς πληρωμές

Τα Bitcoins μπορούν να μεταφερθούν από την Αφρική στον Καναδά μέσα σε 10 λεπτά. Στην πραγματικότητα, τα bitcoins δεν έχουν ποτέ οποιαδήποτε πραγματική φυσική θέση, επομένως είναι δυνατόν να μεταφέρετε όσα θέλετε, οπουδήποτε χωρίς όρια, καθυστερήσεις ή υπερβολικά τέλη. Δεν υπάρχουν μεσάζοντες τράπεζες για να σας κάνουν να περιμένετε τρεις εργάσιμες ημέρες.

Δεν απαιτείται συμμόρφωση PCI

Η online αποδοχή πιστωτικών καρτών συνήθως απαιτεί εκτεταμένους ελέγχους ασφαλείας προκειμένου να συμμορφώνονται με το πρότυπο PCI. Το Bitcoin απαιτεί ακόμα από εσάς να διασφαλίσετε το πορτοφόλι σας και τα αιτήματα πληρωμών σας. Ωστόσο, εσείς δεν αναλαμβάνετε το κόστος και τις ευθύνες που έρχονται με την επεξεργασία ευαίσθητων πληροφοριών από τους πελάτες σας, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Αποκτήστε δωρεάν προβολή

Το Bitcoin είναι μια αναδυόμενη αγορά νέων πελατών που ψάχνουν τρόπους για να ξοδέψουν τα bitcoins τους. Η αποδοχή τους είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε νέους πελάτες και να δώσετε στην επιχείρησή σας κάποια νέα προβολή. Η αποδοχή μιας νέας μεθόδου πληρωμής έχει συχνά αποδειχθεί ότι είναι μια έξυπνη πρακτική για τις online επιχειρήσεις.

Πολλαπλή υπογραφή

Το Bitcoin περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα πολλαπλής υπογραφής που επιτρέπει τα bitcoins να ξοδευτούν μόνο αν ένα υποσύνολο μιας ομάδας ανθρώπων εγκρίνει την συναλλαγή. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα διοικητικό συμβούλιο ώστε να αποτρέψουν το κάθε μέλος να κάνει δαπάνες χωρίς την συγκατάθεση των άλλων μελών, καθώς και για να παρακολουθήσουν ποια μέλη επέτρεψαν την κάθε πληρωμή.

Λογιστική διαφάνεια

Πολλoί οργανισμοί απαιτείται να παρουσιάζουν λογιστικά έγγραφα σχετικά με τη δραστηριότητά τους. Η χρήση του Bitcoin σας επιτρέπει να προσφέρετε το υψηλότερο επίπεδο διαφάνειας, αφού μπορείτε να παρέχετε πληροφορίες στα μέλη σας που να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να επαληθεύσουν τις συναλλαγές και τα υπόλοιπά σας. Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί (ΜΚΟ) μπορούν επίσης να επιτρέπουν στο κοινό να δει τα ποσά που λαμβάνουν σε δωρεές.